GLUMAC George Clooney nedavno je rekao za Entertainment Tonight da “na svijetu nema dovoljno droge koja bi ga natjerala da ponovno glumi Batmana”. Glumac je ranije izjavio da je prihvaćanje uloge Batmana bilo jedna od najvećih grešaka u njegovoj karijeri.

 

Clooney je prvi put glumio kultni lik u filmu Batman & Robin iz 1997. godine uz Arnolda Schwarzeneggera i Umu Thurman. George se ranije ove godine pojavio u cameo ulozi Brucea Waynea u posljednjim scenama filma The Flash. Clooney je za svoje kratko pojavljivanje u filmu želio nositi isto odijelo Batmana koje je nosio prije (odijelo je poznato po gumenim bradavicama).

“Pitao sam: ‘Gdje su moje gumene bradavice?’ Rekli su mi: ‘Možemo li to napraviti bez gumenih bradavica?’, a ja sam odgovorio: ‘Onda to nije moj Batman, zar ne?'”, rekao je glumac.

“Film je promašaj”

U podcastu Awards Chatter priznao je da film Batman & Robin nije dobar. Naime, Clooney je film nazvao promašajem 2019. i rekao da ga je naučio lekciju. “Morao sam ponovno razmisliti o tome kako radim. Nisam bio samo glumac koji je dobio ulogu u filmu već su me smatrali odgovornim za sam film”, rekao je Clooney. 

Ben Affleck je od tada preuzeo ulogu, a Clooney mu je prethodno govorio da ne ide njegovim stopama. “Zapravo sam razgovarao s njim o tome. Rekao sam mu: ‘Nemoj to raditi.’ To je bilo samo iz mog iskustva”, otkrio je Clooney Howardu Sternu 2020. godine. No Clooney smatra da je Affleck (51) napravio odličan posao.

Robert Pattinson je posljednji glumac koji je glumio superjunaka u filmu The Batman sa Zoë Kravitz kao Catwoman.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?