HRVATSKA radiotelevizija u četvrtak, 28. prosinca na Prvom programu u terminu od 18:15 emitirat će posebno, humanitarno izdanje svog popularnog kviza Potjera.

Lovac će biti Krešimir Sučević Međeral, a natjecatelji za ovu priliku, koji se znaju od ranije, bit će stručnjakinja za EU fondove Ariana Vela, komunikacijski savjetnik Krešimir Macan, stručnjakinja za odnose s javnosti Ankica Mamić i HRT-ov urednik Damir Smrtić.

“Prijašnjih smo godina u prosincu običavali snimiti samo jednu humanitarnu emisiju Potjere. Na kraju ove godine snimit ćemo njih dvije. Prvu od njih emitirat ćemo u četvrtak 28.12.2023. i ona će biti posljednja redovna emisija Potjere u 2023.”, rekao je Igor Grković, urednik Potjere.

Emisija je realizirana u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u RH koji će za tu priliku donirati 15.000 eura. “Eventualni osvojeni novac proslijedit ćemo Autonomnoj ženskoj kući Zagreb koja je 14. prosinca obilježila neprekinute 33 godine rada i donaciju će iskoristiti za potrebe žena koje su preživjele nasilje i za potrebe njihove djece smještene u skloništu”, dodao je Grković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?