IVANA VRDOLJAK VANNA, mentorica u showu The Voice, oglasila se uoči subotnje polufinalne emisije u kojoj će gledatelji odlučiti tko iz svakog pojedinog tima prolazi u finale. Tim povodom Vanna se osvrnula na dvoje najistaknutijih natjecatelja iz svog tima, Martina Kosovca i Sergeja Božića, te poslala važnu poruku gledateljima.

“Šira slika je ključ razumijevanja” 

“Sergej i Martin, glasovi koji se izdvajaju i pamte, ali osim toga, iza tih glasova su dvojica izvanrednih, pristojnih, inteligentnih i duhovitih momaka. Kada televizijske kamere vrlo brzo skrenu fokus sa njih, predstoji im borba da nađu svoje mjesto na glazbenom nebu, a vjerujte mi, taj je proces teži nego što mislite. Pokušati naći svoj izričaj, svoju udobnost, a time i autentičnost (čemu svi streme), još je teže ako te publika tjednima prati i doživljava kroz izvedbe drugih, realiziranih pjevača, uglavnom zahtijevajući slične, ako ne i iste i izvedbe.  

Često s nepovjerenjem reagiramo na novo i drugačije, s većim uspjehom etiketiramo čak i ovako mlade ljude kao one pjevače koje već volimo, trpamo ih u ladice na kojima već pišu neka druga imena. Nitko ne želi biti strpan u ladicu, pogotovo ne prije nego što nađeš ‘svoju’ glazbu. I koliko god to nama pasalo – pjevanje već otpjevanih pjesama, nije sve što njih dvojica mogu i moraju”, napisala je. 

“I zato, učinite njima, ali i sebi veliku uslugu – ako trebamo ladice u koje ćemo ih staviti, neka na ladicama pišu njihova, a ne tuđa imena! Sergej i Martin to svakako zaslužuju”, dodala je, a u storyju podijelila zajedničku fotku i uz nju napisala: “Šira slika je ključ razumijevanja.” 

Podsjetimo, Sergej Božić svojim je nastupima od samog početka oduševio sve, a Martin Kosovec, koji je prešao iz Dininog tima u Vannin, posljednjom se izvedbom popeo na vrh YouTube trendinga. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?